EN NL FR DE ES

Materialen van
onze membraanstructuren

Een membraanstructuur bestaat meestal uit een textiel membraan en een constructie. Wanneer er masten gebruikt worden, zullen deze aan de uiteinden kunnen scharnieren, en worden er spankabels gebruikt om de trekkrachten af te leiden.

Technisch textiel en zeildoek lenen zich uitstekend voor architectonische doeleinden met betrekking tot exterieur toepassingen. Met gespannen membraanconstructies kunnen bijzondere overkappingen worden gerealiseerd.

Voor onze membraanstructuren gebruiken we extreem hoogkwalitatieve materialen. Masten kunnen bestaan uit staal, inox, aluminium, …

Elk project is uniek en wordt op maat ontwikkeld. Vormen en krachten worden telkens opnieuw berekend.  Hierdoor kan uw structuur tientallen jaren staan blijven, in weer en wind, zomer en winter. De naam ‘architectuur’ waardig!

Een membraanstructuur
nodig?

Aarzel niet om ons uit te dagen!

Contacteer Veldeman089 47 31 31

„Don‘t limit
your challenges
challenge
your limits!“

Andy Moors, CEO

Team Veldeman

Ready to take your challenge

Op zoek naar een unieke oplossing om uw locatie te overdekken? Naar welk type overdekking u ook op zoek bent, daag ons gerust uit. Wij doen er alles aan om ieder project tot een geslaagd einde te brengen! Mogen we ons bewijzen? Lees hier meer over op onze corporate website

Naar corporate website Veldeman

© VELDEMAN 2021