EN NL FR DE ES

Podiumdak Madonna MDNA Tour

Meer Foto's

Hoe gingen we te werk?

Challenge

Voor de 4 concertpodia van de Madonna MDNA Tour had Stageco 4 daksystemen nodig om het podium tijdelijk te overdekken. Het moest gaan om een quasi-vlakke, waterdichte dakoplossing die vanop grondniveau niet zichtbaar mocht zijn. Bovendien moest het systeem eenvoudig en snel gemonteerd en gedemonteerd kunnen worden én uiterst betrouwbaar zijn. Gezien het strakke schema van de tour waren problemen immers onaanvaardbaar.

Oplossing

Veldeman ontwikkelde en produceerde 4 podiumdaken met opblaasbare zeilen! Eén podiumdak heeft een oppervlakte van ongeveer 1.100m² en is opgebouwd uit 11 opblaaskussens. Voor het tijdelijk overdekken van het podium worden de kussens op druk gebracht en gehouden met hoog debiet luchtblazers die met snelkoppelingen worden aangesloten. Ze kunnen relatief eenvoudig en snel gemonteerd worden door het inschuiven in aluminium kaderprofielen. Verder zorgen de opblaaskussens voor een goede en gecontroleerde afvoer van regenwater én voor stabiliteit. De tijdelijke overdekking van het podium werd vanaf ontwerp tot en met levering in slechts 3 maanden gerealiseerd. Om zeker geen risico’s te lopen tijdens de tour, werden de daken geleverd met een set reserve-onderdelen.

Een membraanstructuur nodig?

Aarzel niet om ons uit te dagen!

Contacteer Veldeman 089 47 31 31

„Don‘t limit
your challenges
challenge
your limits!“

Andy Moors, CEO

Team Veldeman

Ready to take your challenge

Op zoek naar een unieke oplossing om uw locatie te overdekken? Naar welk type overdekking u ook op zoek bent, daag ons gerust uit. Wij doen er alles aan om ieder project tot een geslaagd einde te brengen! Mogen we ons bewijzen? Lees hier meer over op onze corporate website

Naar corporate website Veldeman

© VELDEMAN 2021